Susu kambing i-sihat perisa vanilla campur coklat sangat sedap dan tinggi khasiat…

Spread the loveSeronok menyakat dak Azif ni. Meraung die nak jugak susu coklat yang aku minum tu. Kehkehkeh… Aku takde la kejam sangat, menyakat sikit-sikit jer. Susu coklat yang aku minum tu sebenarnya adalah susu kambing yang berperisa coklat campur vanilla. Haaa mesti korang pun tak pernah rasa kan… Serius sedapppp giler… Aku pun baru … Continue reading Susu kambing i-sihat perisa vanilla campur coklat sangat sedap dan tinggi khasiat…